L'ENTORN


Des d’el mas el Colomer podreu fer excursions i passejades per visitar la fageda o qualsevol dels volcans .
El volcà Racó es a 13 minuts. Desprès per la fageda s’arriba a l’ermita romànica de Sant Miquel, que dona el nom a la nostra vall. Amb 10 minuts mes arribareu a l’altre ermita romànica del segle  de sant Martí, que te un abeurador d’animals on ara si poden veure salamandres.
El volcà Cabrioler es a 30 minuts passejant per la fageda, a l’altre cantó de la vall de Sant Miquel. Es un passeig molt suau i espectacular.
Si voleu fer una caminada mes llarga podeu arribar a la famosa fageda d’en Jordà on cal visitar la granja “la Fageda” on cuiden les vaques i fabriquen els famosos iogurts de la Fageda. Es una empresa on els treballadors son persones amb diferents discapacitats i troben aquí un lloc de treball i els cuiden desprès de la feina en pisos tutelats. Aquesta excursió us pot emprar unes 3 hores, inclosa la visita a la granja. www.fageda.com  
Per visitar el volcà de Santa Margarida, heu d’anar a Olot i prendre la carretera de Santa Pau i a uns 7 minuts en cotxe trobareu l’aparcament per poder caminar fins a la boca del volcà, uns 15 minuts de pujada. Val la pena l’esforç.
Abans d’arribar al volcà de Santa Margarida trobareu els carros que donen una passejada per la fageda; es una experiència divertida i relaxant tant per els infants com per els adults.
Si continueu trobareu diferents bons restaurants i a 15 minuts d’Olot es troba el poble medieval de Santa Pau, www.santapau.com , conegut tant per l’arquitectura de les seves cases i els seus carrerons tortuosos com per els fesols que es conreen aquí.
Si el que us agrada es la bicicleta visiteu www.deandar.com/bicicletas/bicicleta-verde-girona
Si voleu llogar bicicletes entreu a la web www.atma.cat on us informaran a mes de diverses activitats que podeu fer al poble de les Preses.
També podeu practicar el deport de la hípica. Si busqueu “hípiques a la Garrotxa” trobareu diferents opcions.
Una sortida ben diferent es la passejada en globus, un mati ben complert amb coca i cava dalt dels núvols i desprès del vol i l’aterratge us conviden a un bon esmorzar amb fesols de Santa Pau. www.voldecoloms.cat


Buscador